Aanleg en onderhoud van uw groenzones

Wilt u uw tuin laten aanleggen, volledig renoveren of onderhouden? Wij doen dit vakkundig voor u.

Ook kan u opteren voor een onderhoudscontract. Wij komen dan op het gepaste moment bij u langs voor elk onderhoud van uw tuin, zodat uzelf enkel hoeft te genieten van uw tuin. Dit is ideaal voor bedrijven, appartements tuinen of openbare groenruimtes.

Plaatsen van afsluitingen

Als je een omheining wil plaatsen rond je tuin zijn er veel mogelijkheden.
Een draadafsluiting is een van de meest gebruikte materialen om de tuin af te sluiten.
Het is verkrijgbaar in heel wat variaties en kan zowel doorzichtig als ondoorzichtig geplaatst worden, of er kan een haag bij aangeplant worden.
Ook met een houten -of beton afsluiting kan je zorgen voor meer privacy. De mogelijkheden zijn eindeloos en aanpasbaar voor elk budget.
Kunststof is de laatste jaren aan een echte opmars bezig in de tuin. Geen onterechte keuze want kunststof is relatief goedkoop, vergt geen onderhoud en wordt bovendien gemaakt van gerecycleerd materiaal. Plastic tuinafsluitingen zijn verkrijgbaar in beton- en houtimitatie.
Ook steenkorven zijn een trend in de tuinwereld. Je kan zelf de opvulling kiezen alsook de afwerking en stijl van de palen. Om de tuin een strak geheel uit te laten stralen kan je de korven ook gebruiken voor zitbankjes en bloembakken.
Wij adviseren je graag bij je keuze.

Aanleg van opritten, parkings en terrassen

Voor de aanleg van je terras, parking of oprit zijn er diverse mogelijkheden.
Kies je klinkers voor je oprit, dan zit je goed voor je hele leven. Je hebt de keuze uit verschillende soorten
klinkers: natuursteen, beton, klei en granulaatklinkers.
Samen kiezen we welke soort klinkers het best geschikt is voor jouw terras, oprit of parking.
Of gaat je voorkeur eerder uit naar een landelijke look met tegels uit natuursteen, blauwe steen of kasseien? Ook combinaties zijn mogelijk: denk maar aan een terrasaanleg in klinkers met een borduur in blauwe steen.

De klimaatopwarming zorgt ervoor dat er meer en meer wateroverlast is in onze dichtbebouwde steden. Het aantal liters per vierkante meter moet door de grond opgenomen kunnen worden. Waterdoorlatende tuinverharding is hiervoor een oplossing. Er zijn tal van verhardingsmogelijkheden. Zoals grasbetontegels zodat uw oprit toch nog groen meekrijgt of waterdoorlatende klinkers. Of je gaat voor grindmatten opgevuld met grind naar je keuze.

Wat je ook kiest, bij ons ben je zeker van een feilloze en nauwkeurige plaatsing.

Bomen vellen en snoeien

We zijn ook gespecialiseerd in het snoeien en vellen van bomen en struiken. Met onze jarenlange ervaring in het vakgebied zijn we in staat om u met de meest diverse problemen op een professionele manier verder te helpen. Wij ruimen met plezier en tegen een scherpe prijs uw bomen op. Moeilijk bereikbare, gevaarlijk hangende of hoge bomen zijn geen probleem. Door het groot arsenaal aan materiaal dat wij tot onze beschikking hebben, is het mogelijk om de bomen van stronk tot top te verwijderen. De stronk wordt uitgefreesd en de takken verhakseld. Voor hoge bomen hebben we een hoogtewerker en/of gespecialiseerde mensen tot onze beschikking. In uw tuin snoeien wij met plezier uw hagen en struiken bij. Ook uw bouwgrond of industrieterrein kunnen wij ontbossen.